Πίσω στην κορυφή

Ποιοι Ειμαστε

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

   Η εταιρεία μας ιδρύθηκε  το 1993.Είναι συνέχεια των εταιρειών ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΑΦΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΕ με έτη λειτουργιάς 1952-1980  και 1980-1993 αντίστοιχα.

   Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι το φωτορεπορτάζ και οι  βιντεοσκοπήσεις.         Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εγχώρια και διεθνή  φωτογραφικά πρακτορεία  και καλύπτουμε τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα.

   Τα μέλη της εταιρείας μας  έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον 80 χώρες ανά την υφήλιο συμμετέχοντας σε επίσημες επισκέψεις των Προέδρων Δημοκρατίας ,των Πρωθυπουργών και Υπουργών της Ελληνικής κυβέρνησης.

 

   Καταγράφουμε φωτογραφικά οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός συμβαίνει στην χώρα μας .Η καινοτομία, η πρωτοπορία καθώς και η συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια έχουν παίξει σημαντικό ρόλο ώστε στο πελατολόγιο μας να υπάρχουν μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων καθώς και οργανισμοί ,εφημερίδες ,διαφημιστικές εταιρείες ,τουριστικά πρακτορεία κλπ. 

 

 

ΑΡΧΕΙΟ

    Έχουμε πλουσιότατο φωτογραφικό αρχείο από το 1952 και είμαστε στην διαδικασία ψηφιοποίησης του. Μέσω της ιστοσελίδας μας οι πελάτες μας θα μπορούν να έχουν on line πρόσβαση σε περισσότερες από      3 000 000 φωτογραφίες οι οποίες αυξάνονται καθημερινά με την τρέχουσα επικαιρότητα όσο και με φωτογραφίες αρχείου από το 1952.

 

 

     

     

      

     

                                                              

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 Αναλαμβάνουμε  την φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη κάθε είδους κοινωνικής  εκδήλωσης εντός και εκτός Ελλάδας.Επίσης δυνάμεθα να προσφέρουμε  φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση  με  drone, κτιρίων και εξωτερικών χώρων.

 

 

 

                                                              ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ DRONE

  

  

ΥΠΟΔΟΜΗ

Από το ασπρόμαυρο φιλμ στο έγχρωμο ,από τις λάμπες βολφραμίου στα ηλεκτρονικά φλας ,από τις κινηματογραφικές μηχανές σε βιντεοκάμερες , από home computer σε  pc , από αυτοσχέδιους χειρόγραφους  τίτλους σε ψηφιακά εφέ, επενδύοντας  με ιδίους πόρους και συνεχή ανανέωση στον εξοπλισμό μας(ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ,ψηφιακές βιντεοκάμερες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές,scanners κλπ),  περάσαμε το 1996 από την αναλογική τεχνολογία στην ψηφιακή τεχνολογία.  

Συνεπείς με την φιλοσοφία μας για καινοτομία και πρωτοπορία όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε να επενδύουμε τεχνολογικά σε κάθε τι καινούριο και σύγχρονο σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ