Πίσω στην κορυφή

Οδηγίες Χρήσης Φωτογραφικού Αρχείου

Πλοήγηση στο αρχείο

Από το κεντρικό μενού επιλέξτε την ενότητα «Φωτογραφικά Θέματα»

01

Στη σελίδα που θα εμφανιστεί, επιλέξτε την γενική κατηγορία του θέματος που σας ενδιαφέρει.

02

Στη σελίδα που θα εμφανιστεί μπορείτε να δείτε τα 10 πιο πρόσφατα θέματα της κατηγορίας που επιλέξατε.

03

Πατώντας στον τίτλο ή σε οποιαδήποτε φωτογραφία του θέματος που σας ενδιαφέρει οδηγήσθε στην σελίδα του συγκεκριμένου θέματος όπου παρουσιάζονται όλες οι φωτογραφίες του θέματος σε μικρογραφίες χωρισμένες σε σελίδες.

04

Μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των φωτογραφιών που παρουσιάζονται ανά σελίδα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, κάνοντας μια επιλογή από το μενού «Αριθμός φωτογραφιών ανά σελίδα»

05

Πατώντας πάνω στη μικρογραφία της φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει, οδηγήστε στην σελίδα της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Εδώ βλέπετε την προεπισκόπηση της φωτογραφίας σε μεγαλύτερη ανάλυση.

06

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στις φωτογραφίες του συγκεκριμένου θέματος χρησιμοποιώντας τα βέλη που βρίσκονται πάνω στη φωτογραφία. Πατώντας το αριστερό βέλος θα οδηγηθείτε στην προηγούμενη φωτογραφία ενώ πατώντας το δεξί, στην επόμενη. Εναλλακτικά για την πλοήγηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα για το αριστερό και δεξί βέλος από το πληκτρολόγιό σας

07
Αν θέλετε να επιστρέψετε στη σελίδα με τις μικρογραφίες του συγκεκριμένου θέματος πατήστε τον τίτλο του θέματος που εμφανίζεται στο πάνω μέρος.

08
Από αυτή τη σελίδα μπορείτε επίσης να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την αγορά της συγκεκριμένης φωτογραφίας συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στα δεξιά της φωτογραφίας. Αφού επιλέξετε τις μορφές που σας ενδιαφέρουν πατήστε το πλήκτρο «Αποστολή».

09

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που εμφανίζεται και περιέχει τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να σας ενημερώσουμε για το κόστος καθώς και για την διαδικασία πληρωμής και αποστολής.

10

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αν το θέμα που σας ενδιαφέρει δεν εμφανίζεται στα πιο πρόσφατα θέματα στη σελίδα της κάθε κατηγορίας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε ολόκληρο το φωτογραφικό μας αρχείο από το πλαίσιο που εμφανίζεται κάτω δεξιά στις περισσότερες σελίδες.

11

Από το συγκεκριμένο πλαίσιο μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με λέξεις κλειδιά (χρησιμοποιώντας κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες) και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία, ανά έτος και μήνα.
Κάθε πεδίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με άλλα για να πραγματοποιήσετε πιο γενικές έρευνες. Αν θέλετε για παράδειγμα να δείτε όλα τα θέματα ενός συγκεκριμένου μήνα μπορείτε να παραλείψετε τη λέξη κλειδί και να ορίσετε μόνο τα φίλτρα του έτους και του μήνα. Αν θέλετε να περιορίσετε την παραπάνω έρευνα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία μπορείτε να ορίσετε και το φίλτρο της κατηγορίας.
Προσοχή! Πολύ γενικές έρευνες, όπως για παράδειγμα τα θέματα ενός ολόκληρου έτους, μπορεί να χρειαστούν πολλή ώρα για να πραγματοποιηθούν και να επιστρέψουν πολύ μεγάλο αριθμό αποτελεσμάτων.